Redline een document in Microsoft Word met eenvoudige stappen

Voordat u leert om een ​​document te redline, moet u weten wat redlining is. Het zal een vorm van bewerking zijn waarbij rode inkt wordt gebruikt om te wijzen op het verwijderen of toevoegen van tekst in MS Word-bestanden. Het kan een MS Word-bestand redline maken met behulp van het ingebouwde kenmerk 'Wijzigingen bijhouden' van MS Word of het bestand handmatig opnieuw redlinken met lettertypekleurwijzigingen en doorhalen. Bellen Microsoft helpdesk informeert hier dat deze functie perfect is voor grootschalige bewerking en feedback, terwijl handmatige redlining geschikt is voor kleinere bestanden en papieren die tussen versies van Word worden verzonden. Hieronder worden de instructies gegeven om de functie Wijzigingen bijhouden te gebruiken:

• Ga eerst naar MS Word en open het bestand dat moest worden bewerkt.
• Klik op het tabblad Controleren op de werkbalk bovenaan het scherm. Dit tabblad bestaat uit hulpmiddelen voor spellingcontrole en -bewerking, bestaande uit attributen voor Trackwijzigingen.
• Selecteer de knop 'Wijzigingen bijhouden' en schakel de functie Track wijzigen in. Het plaatst een rode lijn in de marges naast elke bewerkte tekst. Het toont ook alle toegevoegde tekst in rood.
o Het kan ook worden ingeschakeld door op een willekeurige Control + Shift + E te drukken.
• Ga naar het vervolgkeuzemenu naast de optie Wijzigingen bijhouden. Hiermee kunt u ook selecteren hoe geavanceerd uw wijzigingen bijhouden is.
• Kies de optie Alle markeringen. Als u deze optie gebruikt, wordt toegevoegde of vervangende tekst rood weergegeven. Het voegt ook opmerkingen toe aan de rechter bewerkingsbalk met de functie welke actie is uitgevoerd, bijvoorbeeld ingevoegd / verwijderd.
• Selecteer het vervolgkeuzemenu Show Markup en u kunt selecteren welke elementen van Track Changes worden getoond.

• Kies elke optie om deze in of uit te schakelen:
o Als u 'Opmerkingen' aanvinkt, worden eventuele opmerkingen van de editor in de marge weergegeven.
o  De optie 'Inkt' geeft de editortekening weer.
o Bij analyse van ‘Invoegingen en verwijderingen’ wordt toegevoegde of verwijderde tekst weergegeven.
o  Met behulp van ‘Opmaak’ worden wijzigingen in de opmaak weergegeven.
• Markeer wat tekst en klik vervolgens op ‘Nieuwe opmerking’ in het gedeelte Opmerkingen van de werkbalk.
• Nu moet u het bestand bewerken. Houd er rekening mee dat wanneer u een teken verwijdert of toevoegt, er een verticale rode lijn naast de tekstregel verschijnt.
• Klik op de knop Accepteren om de aangebrachte wijzigingen op te slaan. Als u de knop Accepteren selecteert, worden de rode inkt en andere opmaakindicatoren verwijderd.


We hopen dat je hebt geleerd om een ​​bestand opnieuw te doen. Als u vragen of problemen hebt met betrekking tot de bovenstaande stappen, kiest u gewoon uw telefoon en belt u ons Microsoft Telefoonnummer Nederland. Ons technisch team zal u binnen de kortst mogelijke tijd de bevredigende oplossingen bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Get fix Microsoft OneDrive sync issue

Hoe Microsoft Exchange op een eenvoudige en snelle manier te installeren?