Los De Problemen In Uw Microsoft-Account Gemakkelijk Op

Heb je een vreselijke ervaring met je Microsoft-account? Werkt het niet goed en weet u niet wat de oorzaak van het probleem is? Dan bent u zeker op de perfecte site en krijgt u de juiste oplossing.

Om van de problemen af ​​te komen, heeft ons team van Microsoft helpdesk u verder te helpen als u problemen ondervindt. Maar voor nu hebben we een blog dat zou moeten helpen om alle problemen op te lossen
  • U moet zich eerst aanmelden bij uw Microsoft-account en daarna, als u een bericht ziet waarin staat dat u uw Microsoft-account moet repareren, betekent dit dat u lokale aanmeldingsgegevens gebruikt om u aan te melden. Om dit op te lossen, moet je je gewoon aanmelden met je Microsoft e-mail-ID en wachtwoord.
  • Vervolgens moet u de instellingen van uw Microsoft-account controleren en als u vindt dat de configuraties niet juist zijn, moet u deze stappen volgen.
1. U moet gaan om de instellingen te openen. U kunt dit ook doen door gewoon op de Windows-toets + I te drukken

2. Vervolgens moet u de ‘e-mail- en app-accounts uit het account gedeelte selecteren. De lijst wordt weergegeven in de menulijst en controleert nu of de instellingen zijn ingesteld op de werkelijke instellingen.
  • Nu moet u naar uw Microsoft-beveiliging account gaan en moet u het verificatieproces hiervoor uitvoeren. U ontvangt een code die u vervolgens in de daarvoor bestemde velden moet invoeren.
  • Als u een ander email account in uw Microsoft-account hebt ingevoerd, moet u de instellingen controleren, omdat Windows verward kan zijn en niet weet naar welk e-mailadres de e-mail moet worden verzonden.
  • Nu moet u de privacy-instellingen van uw account wijzigen en de problemen moeten worden opgelost.
 U bent nu klaar om aan de slag te gaan, aangezien de oplossingen die we hebben verstrekt ook nauwkeurig en nuttig zijn, maar als er problemen optreden, moet u contact Microsoft Nederland ons team en contact opnemen met Microsoft om de problemen met onze experts te delen, zij zullen ervoor zorgen dat uw probleem is opgelost binnen de kortst mogelijke tijd..

Orjiginal blog source http://contactmicrosoft.mystrikingly.com/#los-de-problemen-in-uw-microsoft-account-gemakkelijk-op

Comments

Popular posts from this blog

Redline een document in Microsoft Word met eenvoudige stappen

Get fix Microsoft OneDrive sync issue

Hoe Microsoft Exchange op een eenvoudige en snelle manier te installeren?