Weet hoe u de Microsoft Exchange-toepassing installeert.

We leven in een door technologie gedreven wereld. Dit geldt vooral als u een professional bent die dagelijks moet rekenen. Microsoft exchange is een type serverprogramma dat de algehele zakelijke communicatie, efficiƫntie en kosteneffectiviteit van de betrokken organisatie verbetert.
 Hier, op deze webpagina, met de professionele ondersteuning van de Contact Microsoft, wordt het nodige proces geleverd om het op uw computer te installeren. Voordat u het programma uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u het account gebruikt met een Exchange Exchange-licentie voor volledige beheerder.
• Log onder het tabblad serverbeheer in op de server waarmee u Microsoft Exchange installeert.
• Zodra u het cd-rom-station bezoekt, plaatst u de installatie-cd van de Microsoft Exchange-server. Dit zal de weg vrijmaken voor het venster van de MS Exchange-installatiewizard.
• Zodra u een dialoogvenster van de installatiewizard krijgt, klikt u op volgende.
• Vink vervolgens in het venster met de licentieovereenkomst "Ik ga akkoord" aan nadat u alle relevante voorwaarden hebt doorgenomen. Ga verder door op volgende te klikken.
• U moet handmatig de 25-cijferige artikelsleutel typen onder het venster "het productauthenticatie". Het zit meestal in de originele verpakking van de applicatie. Klik op Volgende nadat u de juiste informatie in het daarvoor bestemde tekstvak hebt getypt.
• Selecteer in de vervolgkeuzelijst de juiste oplossing voor elk onderdeel van Microsoft Exchange in de actiekolom binnen de brede categorie van het venster "Componentselectie". Klik na het selecteren van het gewenste programma op Volgende.
• Vink op het tabblad "installatietype" de optie "een nieuwe uitwisselingsorganisatie aanmaken" aan en ga verder door op de volgende knop te tikken.
• Vervolgens vindt u onder het venster met de organisatienaam een ​​veld met de organisatienaam, daar typt u de nieuwe naam van de Microsoft-uitwisseling. Nogmaals, u moet akkoord gaan met de voorwaarden onder het licentievenster en doorgaan. Selecteer voor de tweede keer de juiste actie in het onderdeelgedeelte zoals vermeld in de zesde stap hier.
• Bevestig om te beginnen met het installatieproces, onder het hoofd van het venster "Installation Summary", dat alle MS-installatiekeuzes correct zijn.
• Klik ten slotte op de knop Voltooien, nadat u klaar bent met de installatieprocedure en het voltooien van de wizard voor het uitwisselingsvenster is verschenen.
Daarom, met de technische expertise van Microsoft Finland, in combinatie met de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, kunt u de applicatie probleemloos installeren. Dit is een van de belangrijkste software die hun e-mails, contacten, agenda's, enz. Verbindt van Windows-applicatie op pc tot webbrowsers en mobiele telefoons.

Comments

Popular posts from this blog

Redline een document in Microsoft Word met eenvoudige stappen

Get fix Microsoft OneDrive sync issue

Hoe Microsoft Exchange op een eenvoudige en snelle manier te installeren?